Yabancı dil öğrenmeye yatkın burçlar

Yabancı dil öğrenmeye yatkın burçlar
Yabancı dilleri en hızlı öğrenen burçlar

Yay Burcu

Yay burçlarının genel kültürünü bilmeyen yoktur. Kendilerini her daim geliştirmeyi seven yay burçları, yeni yerler keşfetmeyi, farklı insanlarla bir arada bulunmayı çok sever. Hayatında doğru öğretmenlerle karşılaşır ve doğru bilgiyi alır. Filozof yay burçları bir işe girdi mi derinleşmeden bırakmaz. Şüphesiz yabancı dil öğrenme konusunda en başarılı burçlardan biri yaydır.

İkizler Burcu

Değişken yapıları nedeniyle yeni şeyler öğrenmeye bayılır ve gerekli gereksiz her türlü bilgiye sahiptir. Sürekli seyahat etmekten hoşlanır ve sosyal yapısı sayesinde her gittiği mekanda birini tanır. Meraklı ikizler burçları bilgiyi hızlıca kapar ve konuşkan oldukları için kolaylıkla pratik yaparak dil öğrenirler.

Kova Burcu

Uranüs ve Satürn yönetimindeki Kova burçları, bilgiyi alıp işlemeye açıktırlar. Akıllı oluşu ve çalışkan yapılarıyla doğru bilgiyi ayırt edebilme kabiliyetleri vardır. Kova burcunun her zaman nedenini kendi bile adlandıramadığı diğer insanlardan farklı olma çabası vardır. Özgün olma isteği onun sürekli kendini yenilemesini sağlar. Farklılıklara ilgisi onları sıra dışı hatta unutulmuş dilleri öğrenmek isteyebilir.

Balık Burcu

Balık burçlarının ilgisi her zaman gerçekte var olmayandadır. Sıkça onları kafasındaki senaryolara dalarken yakalayabilirsiniz. Uzaklara ve keşfedemediği diyarlara inanılmaz çekim duyar. Yurt dışı ve yabancı kültürler onun için gizli ama sihirli bir dünyadır. Bilinmeyen onu çekeceği için yabancı diller üzerine kendini kolaylıkla adayabilir.

Başak Burcu

Titiz ve detaylı çalışma prensipleri vardır. İşine neyin yarayıp neyin yaramayacağını bilir. İş hayatı için gerekli donanımı kendine sağlar. bu yüzden yeni eğitim programlarına katılıp çalışmaktan yorulmaz. Üzerine düşüp başaramayacağı konu yoktur. Başak burcu en pratik ve zeki burçlardan biri olduğu için kolaylıkla dil öğrenir.

Aslan Burcu

Aslında yaratıcılık ve yetenek eşittir aslan burcu olduğu için zaten doğuştan bu konuda yeteneklidir. Ayrıca aslan burcu etikete önem verir. Saygınlık onun için her şeydir. İşinde, çevresinde, ailesinde en önde ve bir numara olmak ister. Her zaman tek olma isteği aslan burcunu daha üst pozisyonda olmak için cesur adımlar attırır. Kendi prestiji için dil becerini geliştirmek ve konumunu parlatmak isteyecektir. 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.