Ruhsal Gücünüzü Hatırlayın

Ruhsal Gücünüzü Hatırlayın
Satürn balık transitiyle bireysel ve toplumsal olarak bir kapıdan geçiyoruz...

Satürn 7 Mart 2023- 25 Mayıs 2025 arasında balık burcunda seyahat edecek. Bir süreliğine koç burcuna geçerek yeniden balık burcuna dönecek. 1 Eylül 2025 -13 Şubat 2026 arasında tam anlamıyla balık burcu seyahatini tamamlayacak.

Satürn sınayıcı deneyimlerden geçiren bir gezegendir. Balık temasında yaşayacağımız bu deneyimler önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte hem kişisel hayatlarda hem de toplumda önemli değişiklikler yaratacak. Kişisel anlamda psikolojik, maneviyat, sağlık ve ruhsal bakımdan eksiklikleri fark edeceğiz. Duyguları, sağlığı ve psikolojiniz üzerinde irade kazanmayı öğreneceksiniz. Ayrıca kendinize,

ihtiyacınız olanı fark edip vermekle ilgilidir bu süreç. “Hayallerime ulaşmak için ne gibi gerçekçi nasıl adımlar atabilirim?” sorusunu kendinize soracaksınız. Bağımlılıklarınızla sınanabilirsiniz. Yalnızlık duygusuyla sınav verebilirsiniz ama merak etmeyin Satürn sonunda ödülünü güç kazandırarak verir ki siz de tüm duygularınızla barışmayı öğreneceksiniz. Aslında 2,5 yıla yakın süreyi tamamlama süreci gibi düşünün. Her birimiz bir eşikten geçiyoruz. 

Toplumsal anlamda çeşitli ve değişken bir gündemle sınanacağız. Aslında toplumsal anlamda yanılsamalarla yüzleşeceğiz. Başta gaz, petrol, okyanus, baraj, deniz ve sularla ilgili eksiklikler ve kesinti sorunları açığa çıkabilir. Alkol, ilaç sektörü, hastaneler, tıbba dair gelişmelerde sorunları gidermeye yönelik yeniden çalışmalar yapılacak. İnanç ve dini meseleler gündemde olacak. Psikologlara, danışmanlık veren kişilere, sağlık çalışanları ve din adamlarına bu dönemde daha çok ihtiyaç duyulabilir. Medya ve sanat dünyasında gizlilikler ortaya çıkabilir. Özellikle kaynakların tükenmesi, limitsiz sanılan her şeyin dibinin görülmesi de olası.

17 Haziran-6 Kasım 2023’te Satürn retro harekette dolayısıyla psikolojiniz, sağlığınız ve duygusal anlamda kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Uzun zamandır inşa ettiğiniz kulenin deniz kumundan mı yoksa tuğladan mı olduğunu işte bu dönem göreceksiniz. Doğru birikim yaptıysanız karşılığını ilahi bir şekilde alırsınız. Ayrıca toplumsal anlamda sağlıkla ilgili gelişmeler gündemde.

Balık burçları sorumluluk almak zor gelse de almak zorunda kalacaklar. Başak burçları yalnız kalmak isteyebilir ve engelleri aşma sınavı verebilirler. Yengeç ve Akrepler güçlü hissedecekler. Koç burçları korkularıyla tanışabilir, şifa arayışına girebilirler. Boğa ve oğlaklar yakın ve arkadaş çevrelerinden destek görecekler. İkizler burçları kariyerini iyileştirme mücadelesi verecek. Aslan burçları psikolojik güç sınavına tabi tutulacaklar. Terazi burçları iş hayatlarında birtakım tecrübeler edinecekler. Sağlıklarına dikkat etmeliler. Yay burçları ise aile hayatlarında duygusal sınavlar verebilirler. Kova burçları ise finansal sorumluluk alacaklar.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.