Evlilikte uyumu yakalayan burçlar

Evlilikte uyumu yakalayan burçlar
Her burcun ortak bir yaşam alanı paylaşması kolay olmuyor. Bazıları inatçı, bazıları özgür ruhlu. Huzurlu bir evliliği sürdüren burçlar ve detayları haberde

ASLAN VE TERAZİ

Aslan burcu sevgi ve ilgi ister. Terazi burcu ona istediği ilgiyi, sevgiyi ve anlayışı gösterir. Aslan burcu ilişkiyi yönetmek ister. Terazi de ilişkide uyumlu taraf olacaktır. Birlikte yaratıcı çalışmalar yapmaktan hoşlanacak bu çiftin keyifli evlilikleri olur.

ASLAN VE ASLAN

Kraliçenin yanına tabi ki kral yakışır. Aslan burcu kadınının gösterişli hayatına uyum sağlayabilecek biri varsa o da Aslan erkeğidir. Birbirlerini pohpohlarlarsa lüks ve eğlenceli bir evlilik hayatları olur.

BAŞAK VE YENGEÇ

Yengeç burcu için güven duygusu oldukça önemlidir. Ev ortamını ve ailesini sahiplenir. Yedirir, içirir, giydirir ve çocuklarına bakar. Başak burcu ilişkide sorumluluk almaktan ve fedakarlık yapılmasından hoşlandığı için bu çift evliliklerini uzun yıllar sürdürebilirler.

KOVA VE TERAZİ

Kova ilişkilerde sağduyulu, mantıklı ve özgür ruhludur. Bağlanmayı seven ve yalnız kalmaktan hoşlanmayan terazi burcu, kovanın özgürlüğüne saygı duyarsa hem arkadaşlık yönü hem de sevgisi yoğun bir ilişki olacaktır. Ayrıca Terazinin sıcakkanlı yapısı sayesinde Kova burcunun her daim anlayış gördüğünü hisseder ve evlilikleri uzun sürecektir.

İKİZLER VE YAY

Zıt kutupların çekimi olsa gerek. İki iletişim gücü yüksek burcun evlilikleri de eğlenceli ve hareketli geçer. Birlikte sosyalleşmekten, yeni yerler keşfetmekten hoşlanırlar. Çocuksu bir ruhları olduğu için stabil bir ev hayatı yerine bir gün orada bir gün burada gezerek, hatta karavanda yaşayabilirler.

AKREP VE BALIK

Akrep burcu cazibeli ve tutkulu bir burç. Mars yönetimindeki akrep eylemsel, balık burcuysa alıcıdır. Duygusal anlamda birbirlerinin dengelerler, özellikle balık kadın, akrep erkekse ilişkide. Akrep burcu balık burcunun hassas yapısına özen gösterdiği takdirde birbirinden kopmayan bir evlilikleri olur.

OĞLAK VE BOĞA

Oğlak en sadık burçtur. Prestije önem verir. Kalıpları doğrultusunda ilişkilerini yaşar. Düzeni seven boğa burcu da oğlak burcunun kalıplarına uyum sağlayacaktır. İkisinin de ortak noktası maddi değerler... Geleneksel, kalıcı ve köklü bir evlilikleri olur.

KOÇ VE BOĞA

Aslında taban tabana zıt iki burç gibi görünse de Zodyak koçla başlar ve boğayla devam eder. Koç başlatır, boğa sağlamlaştırır. Koç hayata macera, boğa burcu da keyif odaklı bakar. Victoria ve David çiftinin de mutlu aile tablosu zodyağın talihi olsa gerek.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.