Yıldızları sahaya indirdi

Yıldızları sahaya indirdi
Ronaldo, Neymar, Ramos ve Messi'nin yetenek harikaları olmalarının kanıtı...

Cristiano Ronaldo

Ronaldo'nun Güneş burcu kova. Takım çalışmasına kolayca adapte olmasına rağmen takımda kova burcunun farklılığını ve liderliği göstererek takımda yıldızlaşıyor. Haritasında ateş elementi vurgusu var. İkizler burcunun doğal evi olan 3. evde Mars ve Venüs birlikteliği hızlı ve pratik bir yapı katıyor. Üst bedenini doğru koordine edebilme kabiliyeti veriyor. Kuzey Ay düğümü de spor alanında yerleşmiş. Kadersel anlamda spor alanında başarıya hayat onu yönlendirmiş.

Neymar 

Neymar da Ronaldo gibi bir kova burcu. Yükselen burcu ateş elementinden yay. Her maçta eğlenirken görürsünüz. Sporu arkadaşlarıyla aynı ortamda bulunabileceği keyifli bir ortam olarak görüyor. Spor alanı koç burcuyla başlıyor. 3. Evinde gezegenler yoğunlaşmış. Ateş ve hava elementi vurgusu zekasını ve enerjisini bir arada kullanarak topla dans ediyor.

Sergio Ramos 

Spor dendi mi koç burcu akla gelir. Tam bir agresif savunma oyuncusu. Kariyer alanındaki Güneş'i onu mesleğinde parlatıyor ve liderlik yönünü ortaya çıkartıyor. Haritasındaki ateş elementi vurgusu diğer futbolcular gibi sporda başarı kazanmasını sağlıyor. Spor alanındaki güç gezegeni Pluton ve etkileşimleri ona işinde karizma ve zenginlik katıyor. Rakiplerine asla acımayan ama takım arkadaşlarını da kollayan bir yapı veriyor.

Lionel Messi 

Futbol dünyasının sayılı yıldız futbolcularından Messi ise Güneş'i yengeç burcu ve spor alanında konumlanmış. Spor alanındaki iyicil gezegenlerin yoğunlaşması onun rakiplerinden ayırıyor. Merkür'ü Sirius yıldızıyla kavuşum halinde. Dolayısıyla başarısının diğer futbolcular gibi çalışmaktan ziyade doğuştan bir yeteneğe borçlu. Yine diğer futbolculardaki gibi 3. Evinin önemi büyük. Çünkü büyük zenginlik getiren Jüpiter koçta bu alanda konumlanıyor. Onun için futbol oynamak bir çocuk oyuncağı.

Her birinin haritalarındaki ortak vurgular, ikizler, koç ve kova vurgusu var. Koç ve ikizler burcunun yöneticiliğindeki evler 1. ve 3. ev ve spor alanındaki iyicil gezegenlerin konumlanması etkili görünüyor. Ay, Venüs ve Mars gibi kişisel gezegenler ateş elementi ağırlıklı yerleşmiş. Pluton ve Jüpiter gibi dış gezegenlerse kariyer alanında veya etkileşim içinde. Güç, karizma ve hırs katıyor. Doğuştan yetenek ve para kazanma şansını ortaya çıkarıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.